Σημαντική διάκριση για την Σχολή Οδηγών Στεφανάκης στα Mobility Awards 2019

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Σχολή Οδηγών Στεφανάκης και η κοινωνική της προσφορά σε βέλτιστες πρακτικές οδικής ασφάλειας.

Στην τελετή βράβευσης των Mobility Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στο Tin Pan Alley, η Σχολή Οδηγών Στεφανάκης η οποία δραστηριοποιείται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης βραβεύθηκε με το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Safety Solution της ενότητας Innovation and Convenience με την υποψηφιότητα ‘’Η τεχνολογία των προσομοιωτών πρόσκρουσης & ανατροπής οχήματος στην υπηρεσία της εκπαίδευσης και της οδικής ασφάλειας’’.

Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 150 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Γιώργος Γιαννής, Διευθυντής του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, άνοιξε τη βραδιά, συνεχάρη τους νικητές, τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με την ίδια δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας πως: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που από την πρώτη διοργάνωση τα βραβεία κατάφεραν να συγκεντρώσουν έναν σημαντικό αριθμό υποψηφιοτήτων και σίγουρα τις σημαντικότερες και πλέον καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις της αγοράς».

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Γιώργος Γιαννής, Διευθυντής του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της ανέφερε πως η Ελλάδα κινείται με σταθερό βηματισμό προς την εποχή «καθαρών» οχημάτων, μηδενικών και χαμηλών ρύπων, όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δηλώνοντας πως θα δοθούν κίνητρα για την αγορά «καθαρών» και ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά και στη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τους στόλους φορέων του δημοσίου.

κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών.

Κατά την τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το βραβείο παρέλαβαν οι Αντώνιος Στεφανάκης και Γεώργιος Στεφανάκης Εκπαιδευτές Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής από την κα. Ηρώ Δουμάνη General Manager Hellenic Federation of Road Transport.

κ. Αντώνης Στεφανάκης Εκπαιδευτής Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής, κα. Ηρώ Δουμάνη General Manager Hellenic Federation of Road Transport, κ. Γιώργος Στεφανάκης Εκπαιδευτής Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής,

Με αφορμή αυτή την βράβευση στην δήλωση του ο κ. Α. Στεφανάκης τόνισε μεταξύ άλλων: << Ως Εκπαιδευτές  Οδήγησης  & Κυκλοφοριακής Αγωγής σε καθημερινή βάση όχι μόνο μεταλαμπαδεύουμε τεχνικές οδήγησης και εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά επιπλέον καλλιεργούμε και αναπτύσουμε συμπεριφορές στους χρήστες των δρόμων με βιωματικό τρόπο έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται τους κινδύνους και τις δυσάρεστες συνέπειες των τροχαίων συμβάντων, με αποτέλεσμα την αλλαγή της νοοτροπίας των οδηγών στο οδικό περιβάλλον>>.