Προσφορά αλληλεγγύης της Σχολής Οδηγών Στεφανάκη

Η Σχολή Οδηγών Στεφανάκη με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και με ευαισθησία απέναντι σε όλους τους πολίτες προχώρησε σε μία δωρεά ατομικού υγειονομικού υλικού και συγκεκριμένα 10.000 γάντια μιας χρήσεως στα Σώματα Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού νομού Λασιθίου, καθώς επίσης και στη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Λασιθίου για την αντιμετώπιση, μη εξάπλωση και προφύλαξη του προσωπικού από τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, προσφέραμε 5.000 γάντια μιας χρήσεως στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου για την προφύλαξη της ατομικής υγιεινής του προσωπικού της Αστυνομίας.

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν.Λασιθίου κ. Γεώργιος Χ. Καρτσάκης, οι Εκπαιδευτές Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής κ. Γεώργιος Στεφανάκης και κ. Αντώνιος Στεφανάκης.

Προσφέραμε 2.000 γάντια μιας χρήσεως στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης για την κάλυψη αναγκών του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος.

Επίσης προσφέραμε 2.000 γάντια μιας χρήσεως στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου για την κάλυψη αναγκών του προσωπικού της.

Ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου κ. Μιχαήλ Βασιλάκης, Εκπαιδευτής Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής κ. Αντώνης Στεφανάκης, Πυροσβέστης κ. Στέργιος Ατσαλάκης, Εκπαιδευτής Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής κ. Γεώργιος Στεφανάκης

Τέλος προσφέραμε 1.000 γάντια μιας χρήσεως στην Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Λασιθίου για την κάλυψη αναγκών του προσωπικού της.

Ο κ. Γεώργιος Στεφανάκης εκπαιδευτής οδήγησης & κυκλοφοριακής αγωγής της Σχολής Οδηγών Στεφανάκη, αναφέρει: Η κίνηση αυτή αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στο προσωπικό πρώτης γραμμής. Σας ευχαριστούμε όλους για το έργο που παρέχετε στην κρίσιμη αυτή περίοδο. Οι σκέψεις μας καθημερινά εστιάζουν στο πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην καταπολέμηση της διασποράς της νόσου Covid-19 και πιστεύουμε ότι ενώνοντας δυνάμεις, θα πετύχουμε περισσότερα και συντομότερα.

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία, Υπομονή και να διατηρήσουμε την Αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.