Νέα διάκριση για την Σχολή Οδηγών Στεφανάκης στα Education Leaders Awards 2020

Μία νέα διάκριση απέσπασε η Σχολή Οδηγών Στεφανάκης και η κοινωνική της προσφορά σε βέλτιστες πρακτικές οδικής ασφάλειας.

Το ξέσπασμα της COVID-19, παρά τις εύλογες δυσκολίες που προέκυψαν, δεν κατάφερε να επισκιάσει τον ετήσιο διαγωνισμό Education Leaders Awards, που πραγματοποιήθηκε και φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, συγκεντρώνοντας καλές πρακτικές στην εκπαίδευση από κάθε περιοχή της χώρας και από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, η Σχολή Οδηγών Στεφανάκης η οποία δραστηριοποιείται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης βραβεύθηκε με το Silver Βραβείο στην κατηγορία Επένδυση ανά τομέα Εκπαίδευσης | Κυκλοφοριακή Αγωγή της ενότητας Εκπαίδευση με την υποψηφιότητα “Οδηγώ και περπατώ με τον κύριο Πολιτισμό”.

Η πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κα Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, π. Επίτροπος Ε.Ε. και π. Υπουργός, δήλωσε για τη φετινή διοργάνωση:

“ Το 2020 θα μείνει στην μνήμη μας ως η χρονιά της πανδημίας. Μία χρονιά όμως που αναδείχθηκαν οι συγκλονιστικές αλλαγές που απαιτούνται και συντελούνται στα εκπαιδευτικά συστήματα.  Ο διαγωνισμός Education Leaders Awards 2020 δείχνει τους πρωτοπόρους αυτών των αλλαγών.

Εκπαιδευτικοί από όλα τα σημεία της Ελλάδος ,από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απέδειξαν με την συμμετοχή τους και την κατάθεση του έργου τους τις τεράστιες δυνάμεις που έχει η χώρα μας. Σχολεία, εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, καινοτόμα προγράμματα αποτυπώνουν την δημιουργία και την αριστεία σε όλους τους επιμέρους τομείς του εκπαιδευτικού συστήματος. Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση.

Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους ελπίζοντας ότι θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που η απονομή των βραβείων δεν θα έχει την προσωπική επαφή, την χαρά, τις γνωριμίες και την δικτύωση που δημιουργεί κάθε χρόνο η τελετή βράβευσης.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και σε όσους βραβεύτηκαν.”

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Άννα Διαμαντοπούλου,
Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, π. Επίτροπος Ε.Ε. και π. Υπουργός

Στο πλαίσιο της τιμητικής βράβευσης του από τα Education Leaders Awards, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το στοίχημα της χώρα μας είναι πώς να μην χάσουμε το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.


κ. Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT

Με την αποστολή του βραβείου, το βραβείο παρέλαβαν οι Αντώνιος Στεφανάκης Εκπαιδευτής Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής, Ροδάνθη Κοκολάκη υποψήφια Εκπαιδευτής Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής, Νικόλαος Στεφανάκης και Γεώργιος Στεφανάκης Εκπαιδευτές Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Με αφορμή αυτή την βράβευση στην δήλωση του ο κ. Α. Στεφανάκης τόνισε μεταξύ άλλων: ” Ως Εκπαιδευτές Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής, αλλά και ως γονείς, γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας είναι αναντικατάστατα και μοναδικά και για αυτό οφείλουμε να τους παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να αναπτύξουν στην συνείδηση τους ορθές συμπεριφορές, που τα καθιστούν ικανά να συνυπάρχουν με ασφάλεια στο οδικό περιβάλλον”.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.